Thursday, January 24, 2013

truth...

"Ciudat sau nu, inca esti persoana pe care nu suport sa o vad trista. Careia i-as oferi chiar si un crampei din viata mea doar pentru a o face sa zambeasca. Si nu stiu ce e asta, dragoste, afectiune, prietenie. Probabil cate putin din toate. Pentru ca noi asa am fost mereu. Prieteni, amici, suflete-pereche. Au trecut anii si tot nu am ales una dintre variante. Presupun ca ne e mai bine asa. Sa stam cu incertitudinea asta. Fara ceva concret. Dar ramai aici, in mintea mea, in gandul meu si, poate cel mai important, in sufletul meu. Esti parte din mine."


Sincer, nu mai stiu cand am scris gandurile astea sau, mai bine zis, ce m-a facut sa le scriu... Am dat de curand peste ele. Si m-am gandit ca locul lor e aici, alaturi de celelalte. Cu toate ca nu au legatura cu ceea ce am scris in ultima vreme. A trecut ceva timp de cand mi-a mai zburat inima la tine. Chiar daca esti mereu aici.  Doar ca nu cred ca mai stiu prea bine sa mai exprim in cuvinte ceea ce simt referitor la tine... Nu ca pana acum as fi facut-o asa cum trebuie. Doar ca e o senzatie ciudata. Pentru ca e greu. Si pentru ca inseamna ca trebuie sa aleg de ce parte stau. Sa pun o eticheta tuturor lucrurilor dinte noi. Nu sunt pregatita. Adevarul e ca nici nu cred ca vreau sa fac asta. Pentru ca imi e teama de ce as putea pierde. Asa am tot... doar ca nu sunt singura care poate spune asta. Si nu ma deranjeaza... Nu a facut-o pana acum si nici nu am de gand sa o las sa inceapa. Dar inca e o piesa din puzzle-ul asta care nu si-a gasit locul. Peisajul asta nu e complet.

Stau uneori si ma gandesc... Oare am de castigat sau de pierdut daca hotarasc sa te vad doar ca pe un prieten? Se va schimba ceva? Voi simti ca o parte din mine lipseste? Sau voi reusi sa ma linistesc? Adevarul e ca nu am nici cea mai vaga idee care ar putea fi raspunsul. E o singura cale de a-l afla. Dar nu cred ca voi porni pe drumul ala prea curand. Nu sunt pregatita pentru schimbarea asta.


                                                                                                                                 baby S.

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.