Tuesday, February 5, 2013

.

A plecat. De data asta chiar nu s-a mai uitat in urma si a facut pasul asta. Acum esti singura. Ti-ai dat si tu seama de asta. Nu e asa usor sa il inlocuiesti. Cel putin nu atat de usor pe cat ai crezut tu. Si realizezi ca el nu e singurul pe care l-ai pierdut. Au mai fost si altii pe langa. Care au vazut ce ai facut si nu au fost de acord. Care i-au ramas alaturi lui, caci tu ai ales sa pui punct. Sa uiti de tot timpul petrecut impreuna si de amintirile pe care le aveati.

Mai stii? Ii promisesei ca nu vei fi tu cea care pleaca. Si el se baza pe asta. El chiar credea in asta cand ti-a spus-o printre lacrimi, in seara aia. Se pare, insa, ca undeva pe drum, ai renuntat la promisiunile facute. Cel mai de neinteles este ca nu ti-a fost de ajuns sa pleci. Ai tinut mortis sa il faci si sa suferi. Iti cam place sa rasucesti cutitul in rana, nu-i asa? Poate ca nu ai idee de efectul pe care l-au avut faptele tale asupra lui. Se identfica cu tine. Ajunsesei sa fii realitatea lui. Si, prin felul in care te-ai comportat, nu ai reusit decat sa ii arati ca pentru tine lucrurile au stat complet diferit. In fond, nu ai vrut sau poate nu ai stiut niciodata sa il cunosti cu adevarat. Sa vezi ce se ascunde in spatele mastii de baiat sigur pe sine si nepasator. Ai preferat sa pasesti pe drumul cel mai usor. Sa te faci ca asta e tot. Ca tot ce e de aflat si tot ce conteaza nu e decat suprafata. Daca ai fi avut rabdarea necesara, ai fi vazut ca era vorba de mult mai mult.

SI ASTA ERA DATORIA TA!!! Sa descoperi ceea ce nu a fost vizibil de prima oara. Sa fii sprijinul lui atunci cand nu mai stia cum sa mearga inainte. Nu ai fost in stare decat sa il faci sa creada ca intr-adevar asta e tot despre el. Ca poate s-a inselat cand a crezut ca poate fi si altceva sub acele straturi. Singurul lucru pe care il mai am de facut acum este sa incerc sa ii arat ca nu e numai asta. Ca poate reveni la ceea ce a fost. Si, daca nu voi putea, sper sa stii ca esti singura persoana pe care o invinuiesc. Singura care va suporta consecintele unor decizii luate din cine stie ce motive. Sunt la un pas de a spune ca te urasc. Caci, ranindu-l pe el, ai facut cea mai mare greseala. Si nu stii nimic despre mine. Nu ai idee cum pot fi cand e vorba de el. Spre desebire de tine, eu il cunosc si nu am de gand sa il las sa continue sa devina persoana in care l-ai transformat tu!

2 comments:

Adina Ioniță said...

Cuvintele tale cu o puternica incarcatura emotionala mi-au amintit ca iubirea adevarata nu moare niciodata, nu se pierde, ci doar se "redirectioneaza".
Pe fonddul acestei "redirectionari" a sentimentelor catre o alta persoana, poate ca totul nu e despre " a supravietui" furtunii, ci despre a sti cum sa "dansezi in ploaie".

al3x said...

Ma bucur sincer ca ceea ce ai gasit aici a avut efectul acesta. Iti multumesc ca ti-ai faut timp pentru a-mi citi incerarile de expunere a gandurilor in lumea virtuala.

Post a Comment

Powered by Blogger.